Rozsvietiť svetlá pre HCH

Naša spoločnosť sa chce pripojiť ku kampani týkajúcej sa povedomia o Huntingtonovej chorobe ktorú zastrešuje Kanadská asociácia. 

Toľko rokov bola Huntingtonova choroba (HCH), udržiavaná v tajnosti, kvôli stigme a diskriminácii. Kampaň #LightItUp4HD je skvelou príležitosťou pre ľudí s HCH zvýšiť povedomie o HCH a nadviazať kontakty, získať podporu od svojich komunít a napredovať s hrdosťou a dôstojnosťou. Čím viac ľudí bude o tejto chorobe vedieť, o to viac podpory sa môže dostať pacientom a ich rodinám, ktoré čelia HCH. 

Mesiac máj je označený ako mesiac povedomia o HCH a každý rok sa rozžiaria modrou a fialovou farbou pamiatky a budovy na celom svete. 

Budeme veľmi radi ak sa pripojíte k tejto kampani buď osvetlením nejakého objektu, alebo použitím jednouchých led svetiel s modrou a fialovou farbou u Vás doma.
 

Rozžiarte svoj vlastný dom, byt, izbu či kanceláriu modro-fialovou farbou a zvážte pridanie nápisu #LightItUp4HD do okna, aby ľudia vedeli, čo stojí za vašou iniciatívou. Stiahnite si nápis tu ( PDF alebo PNG) . V Slovenčine TU.

Ak sa zapojíte do tejto kampane prosím zašlite nám obrázok na náš e-mail : huntintonovachoroba@gmail.com alebo ho zdieľajte v našej FB skupine.